Ενα ζευγάρι από το Ντάλας των ΗΠΑ ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία για να δει το Μπέρνλι – Τότεναμ, αλλά το ματς δεν έγινε ποτέ.

Οι Κεν και Μπράντι Σάξτον ήταν απογοητευμένοι από την εξέλιξη που πήρε το ταξίδι τους, ένα ταξίδι που κράτησε πάνω από μία ημέρα.

Από το προηγούμενο βράδυ, όταν και έφτασαν στην Αγγλία, το χιόνι έπεφτε έντονο και φοβήθηκαν πως μπορεί να στοιχίσει το παιχνίδι η κακοκαιρία. Οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν μία ώρα πριν την σέντρα και αφού γνωστοποίησαν την περιπέτειά τους, έγιναν viral.

Ωστόσο, είχε ευχάριστο τέλος η ιστορία. Τα ποσταρίσματά τους έφτασαν στα αυτιά του Χάρι Κέιν, ο οποίος προσκάλεσε το ζευγάρι στο επόμενο εντός έδρας ματς της Τότεναμ, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα.

«Μόλις μου έστειλαν το tweet και είμαι στενοχωρημένος για σας. Για την αφοσίωσή σας και για να επανορθώσω για την αναβολή του αγώνα, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας ως φιλοξενούμενούς μου, την επόμενη φορά που θα έρθετε στο Λονδίνο» πόσταρε ο Κέιν, με την Μπράντι να ενθουσιάζεται από αυτή την εξέλιξη.

«Ο σύζυγός μου έγινε viral και προσκληθήκαμε να δούμε την Τότεναμ από τον Χάρι Κέιν» έγραψε και τουλάχιστον «αποζημιώθηκαν» με αυτόν τον τρόπο στο τέλος.