Κάτοικος Βορείου Λονδίνου και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ο Τίμο Βέρνερ, με την Τότεναμ να έρχεται σε συμφωνία με την Λειψία για να επεκτείνει το δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Τίμο Βέρνερ μετακινήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Bundesliga και την Λειψία στην Premier League και την Τότεναμ, με τον απολογισμό του αυτό το διάστημα, που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στους Λονδρέζους, να είναι 2 γκολ σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια ώστε σε περίπτωση που η Τότεναμ ήθελε να προχωρήσει σε κανονική αγορά να έδινε το ποσό των 17.600.000 ευρώ αυτό το καλοκαίρι, με τα “σπιρούνια” να έρχονται όμως σε διαφορετικό deal με τους Γερμανούς.

Αυτό ήταν η επέκταση του δανεισμού του για ακόμη έναν χρόνο, με την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου να ανακοινωνει τη συμφωνία και τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως έχει οψιόν απόκτησής του στο φινάλε της επόμενης σεζόν έναντι 10 εκατομμυρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βέρνερ μετράει 24 γκολ σε 57 ματς με την εθνική Γερμανίας αλλά έχει να αγωνιστεί σε αυτήν από τον Μάρτιο του 2023, ενώ πριν από την Τσέλσι είχε αποκτήσει εμπειρία Premier League από τη διετή θητεία του στην Τσέλσι (23 γκολ σε 89 συμμετοχές του με τους μπλε).