Η Τότεναμ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα της Premier League που προσέφερε το γήπεδο της για να γίνει εμβολιαστικό κέντρο.

Τα γρήγορα αντανακλαστικά της και την κοινωνική της ευαισθησία απέδειξε μία φορά η Τότεναμ, που έγινε η πρώτη ομάδα της Premier League που προσέφερε το γήπεδο της, στο Εθνικό σύστημα υγείας της χώρας, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες εμβολιασμού στο Λονδίνο κατά του Covid-19.

Η Τότεναμ είχε διαθέσει το γήπεδο της και κατά την περίοδο του πρώτου lockdown στην χώρα και μάλιστα τα αποδυτήρια, οι αίθουσες τύπου και η καφετέρια για τους δημοσιογράφους είχαν μετατραπεί για αρκετό καιρό σε αίθουσες που φιλοξενούνταν οι έγκυες που εξυπηρετούνταν από το νοσοκομείο North Middlesex, το οποίο είχε φτάσει σε πληρότητα το 100%!

Το παράδειγμα της Τότεναμ είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες της Premier League, αφού στόχος της κυβέρνησης είναι να έχει εμβολιάσει άμεσα τις πιο ευπαθείς ομάδες και να έχει κάνει γύρω στα 13 εκατομμύρια εμβολιασμούς μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.