Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε για πόσο σημαντικό είναι που κατέκτησε η ομάδα του την 3η θέση και πως οι ” μπλέ ” συναγωνίζονται την Σίτι και την Λίβερπουλ που σύμφωνα με εκείνον είναι οι καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει από τον Πρέμιερ Λιγκ.

«Ελπίζουμε να τερματίσουμε τρίτοι και μέσα από αυτή την πορεία, βλέπω πως έχουμε κάνει πρόοδο (σ.σ. πέρυσι η Τσέλσι τερμάτισε 4η).
Είμαστε διαρκώς μέσα στην πρώτη τριάδα στην πιο σκληρή ποδοσφαιρική λίγκα, συναγωνιζόμαστε ίσως τις καλύτερες ομάδες που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε αυτό το πρωτάθλημα, την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ.
Δεν υπάρχει λόγος να χάσουμε τον ύπνο μας μετά από αυτή τη σεζόν, όμως έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες που δεν έχουν ακόμα ικανοποιηθεί», ενώ για τη νέα σεζόν πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρισκόμαστε ακριβώς σε σχέση με την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα είμαι εκεί και θα είμαι γεμάτος θετική ενέργεια.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την Τσέλσι και αρνούμαι να σκέφτομαι αρνητικά σενάρια. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί, μένει να δούμε σε ποιο επίπεδο.
Είναι δύσκολο να κλείσουμε την ψαλίδα που μας χωρίζει από τις άλλες δύο ομάδες και αυτό γιατί Σίτι και Λίβερπουλ βελτιώνουν ήδη τις ομάδες τους και πετυχαίνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού».