Τέλος στο δράμα ανάμεσα στη Τσέλσι και τον Έντσο Φερνάντες, με τον Αργεντίνο μέσο να κλείνει στους Λονδρέζους, με το εξωφρενικό ποσό των 120 εκατ. ευρώ.

Όπως προκύπτει, η Τσέλσι κατάφερε στο… παρά ένα των μεταγραφών να βρει τη χρυσή τομή και να ξεκλειδώσει τη μεταγραφή του Αργεντινού, καταβάλλοντας στους Αετούς το ποσό της ρήτρας του ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ!

Από τη πλευρά του ο 23χρονος μέσος αναμένεται άμεσα να περάσει ιατρικά και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2030! Η… πρόκληση αυτή τη στιγμή αφορά το θέμα του χρόνου, αφού η Τσέλσι πρέπει να προλάβει την προθεσμία (1:00 π.μ ώρα Ελλάδας) και να ολοκληρώσει κάθε λεπτομέρεια της μεταγραφής.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο με την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων, οι Μπλε θα προσθέσουν το κερασάκι στην τούρτα από… μεταγραφές που έχουν ολοκληρώσει στο χειμερινό παζάρι, μιας και ο Έντσο θα αποτελέσει την όγδοη και πιο ακριβή προσθήκη τους αυτό τον μήνα.

Η ιδιαίτερα υψηλή τιμή του βέβαια μόνο αποθαρρυντική δεν κρίθηκε από πλευράς Τσέλσι, η οποία μαγεύτηκε από την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τον έθεσε ως Νο.1 στόχο για ενίσχυση στα μέσα της σεζόν.