Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Eurosport», η Τσέλσι παρουσιάζεται έτοιμη να βγάλει στο «σφυρί» 12 παίκτες του ρόστερ της, ώστε να βρει τους πόρους για να αγοράσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Η υπόθεση αυτή έχει ενδιαφέρον και για τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Eurosport και η Daily Star, και όπως γράφτηκε και στο SDNA την Παρασκευή (30/04), η Τσέλσι σχεδιάζει να μπει δυναμικά στη θερινή μεταγραφική περίοδο «χτυπώντας» έναν πρωτοκλασάτο striker. Μεταξύ των υποψηφίων, βρίσκονται οι Χάαλαντ, Λουκάκου και Κέιν.

Για να βρουν τους πόρους για μια τέτοια αγορά, ωστόσο, οι «μπλε» του Λονδίνου πρέπει να πουλήσουν. Έτσι, φαίνεται πως έβαλαν ήδη 12 ποδοσφαιριστές τους στα μανταλάκια, σε αναζήτηση ενός συνολικού ποσού γύρω στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Στη λίστα όσων πρόκειται να πωληθούν φαίνεται πως είναι οι: Τάμι Έιμπραχαμ, Κερτ Ζουμά, Φικάγιο Τομόρι, Μίτσι Μπατσουαγί, Κένεντι, Ντάβιντε Ζαπακόστα, Ντάνι Ντρίνκγουότερ, Βίκτορ Μόζες, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Ρος Μπάρκλεϊ, Ίκε Ούγκμπο και Μπάμπα Ράχμαν.

Το γεγονός ότι η Τσέλσι σκοπεύει να μη συνεχίσει χέρι χέρι με τον Αμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν, αυξάνει τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να του δώσει μόνιμη θέση στο δικό του ρόστερ. Βέβαια, όλα εξαρτόνται τελικά από τις οικονομικές απαιτήσεις των Λονδρέζων.