Η Τσέλσι ήρθε για άλλη μία φορά μετά από έναν χρόνο σε επαφή με την Κρίσταλ Πάλας προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα απόκτησης του Μάικλ Ολίσε.

Η περίπτωση του Μάικλ Ολίσε απασχολεί εντόνως πολλές ομάδες της Premier League και όχι μόνο, όμως η ομάδα η οποία επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο για την απόκτησή του είναι η Τσέλσι, παρόλο που πέρυσι είχε προηγηθεί η απόρριψη της από τον παίκτη και εν συνεχεία η ανανέωσή του με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Τσέλσι επιθυμεί να φρεσκάρει την επιθετική της τριπλέτα προσδίδοντας ποιότητα και προοπτική εξέλιξης στην ομάδα επιθετικά και δημιουργικά. Βέβαια, το γεγονός πως ο παίκτης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα έχει δημιουργήσει μία δύσκολη συνθήκη για όλες τους ενδιαφερόμενους.

Ο Λόγος της επαφής της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας ήταν για να γίνει ξεκάθαρο το υπάρχον πλαίσιο που ισχύει ώστε να χαράξει ο σύλλογος την στρατηγική του μεταγραφικά, με την αξία του 22χρονου δεξιού εξτρέμ να υπολογίζεται στα 55 εκατομμύρια.

Ο Γάλλος την φετινή σεζόν κατάφερε να πετύχει 10 τέρματα και να μοιράσει 6 ασίστ παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε και αναμφίβολα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα απασχολήσει έντονα κατά την διάρκεια του μεταγραφικού παραθύρου.”