Η Τσέλσι πραγματοποιεί μία επιεικώς μέτρια σεζόν, αφού βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της Premier League, με τον κίνδυνο να μείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός Ευρώπης.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν δείχνουν να μην μπορούν να σηκώσουν το βάρος των απαιτήσεων, που υπάρχουν στην ομάδα, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να σκέφτονται την αποχώρηση.

Ένας από αυτούς είναι ο Έντσο Φερνάντες. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος εξαργύρωσε την εξαιρετική παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ και κέρδισε μία τεράστια μεταγραφή στον αγγλικό σύλλογο. Το ποσό που έλαβε για την παραχώρησή του η Μπενφίκα ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει συνολική διάρκεια οκτώ χρόνια.

Τα δημοσιεύματα που έρχονται από το Νησί, αναφέρουν πως ο 23χρονος, παρά το γεγονός πως αγωνίζεται ασταμάτητα με τη φανέλα των «μπλε», εξερευνεί τις πιθανότητες αποχώρησης, μόλις ένα χρόνο μετά την απόκτησή του από την ομάδα του Λονδίνου. Στο ίδιο πλαίσιο φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τον ατζέντη του και το καλοκαίρι ενδέχεται να αναζητήσουν ομάδα.