Την καταπληκτική δουλεία που έχει κάνει μέχρι τώρα θέλει η Τσέλσι να επιβραβεύσει τον Εντουάρντ Μεντί με έναν ανανεωμένο συμβόλαιο.

Σε συζητήσεις με τον Εντουάρντ Μεντί βρίσκονται οι άνθρωποι της Τσέλσι με σκοπό την επέκταση του συμβολαίου του, υποστηρίζει η «Daily Mail». Να σημειωθεί πως το τρέχον συμβόλαιο του Σενεγαλέζου τερματοφύλακα με τους «μπλε» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.
Αυτό που τονίζεται, μέχρι στιγμής, είναι πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει απόσταση, μιας και ο 29χρονος είναι ένας από τους πιο χαμηλόμισθους στο ρόστερ των Λονδρέζων.

Ο Μεντί υπέγραψε στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2020 και ενώ αρχικά προοριζόταν για συμπληρωματικός του Κέπα, κέρδισε τη θέση του βασικού συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία των «μπλε» αυτή τη διετία.
Στην πρώτη του χρονιά, η ομάδα κατέκτησε το Champions League, το 2021 αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας τόσο από την UEFA όσο και από την FIFA (ο πρώτος Αφρικανός στην ιστορία), κρατώντας 27 φορές ανέπαφη την εστία του δεχόμενος μόλις 34 γκολ σε 51 αγώνες εκείνη τη χρονιά. Συνολικά αυτή τη διετία με τη Τσέλσι σε 93 αγώνες έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του τις 49.