Η Τσέλσι φαίνεται διατεθειμένη να μην ρίξει τις απαιτήσεις για τον Μέισον Μάουντ παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024. Μεγάλες εμφανίζονται και οι απαιτήσεις του Άγγλου μεσοεπιθετικού.

Αμετακίνητος μοιάζει ο Μέισον Μάουντ, όσον αφορά την επιθυμία του να φύγει αυτό το καλοκαίρι από την Τσέλσι για χάρη της Γιουνάιτεντ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, φαίνεται πως έχει συμφωνήσει όσον αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ και το μόνο που απομένει, είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, πράγμα που δυσκολεύει αρκετά λόγω των απαιτήσεων των μπλε.

Στην Τσέλσι δε καίγονται να τον πουλήσουν και αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι πως για να το κάνουν αυτό, θέλουν 80 εκατομμύρια ευρώ, άσχετα αν το συμβόλαιο του Άγγλου λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Οι μπλε θεωρούν πως αυτή είναι η σωστή τιμή πώλησης και δε φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν πίσω μιας και όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, δε θα είχαν πρόβλημα ο παίκτης να αγωνιστεί για την Τσέλσι και την επόμενη χρονιά.

Εξάλλου, ποντάρουν και στο γεγονός πως τα πράγματα αυτή τη φορά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο για τον νεαρό παίκτη με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο και πως είναι πολύ πιθανό, να καταφέρουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.

Κάτι τέτοιο βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να συμβεί μιας και ο Μάουντ έχει συμφωνήσει ήδη με τη Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει απολαβές κοντά σε αυτές που έχει και ο Μπρούνο Φερνάντες ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει απορρίψει ήδη τρεις φορές προτάσεις ανανέωσης από την Τσέλσι.