Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή έναν φίλαθλο που ρώτησε τον Φλορεντίνο Πέρεθ αν θα ξανά έφερνε τον Πορτογάλο σταρ στην “Βασίλισσα” , εκείνος απάντησε πως δεν θα επένδυε σε έναν ποδοσφαιριστή που είναι 38 χρονών. Η ίδια απάντησε να δείξει σεβασμό στον αδερφό και τον αποκάλεσε “γέρο”.

Άμεση ήταν η απάντηση της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, η οποία δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, για τον Πορτογάλο σταρ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε στα social media ένα video που δείχνει έναν οπαδό των “μερένγκες” να ζητά από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να γυρίσει πίσω τον Ρονάλντο. Με αφοπλιστική απάντηση ο Πέρεθ τόνισε πως ο Πορτογάλος είναι 38 χρονών, κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θα επένδυσε σε έναν παίκτη τόσο μεγάλο ηλικιακά, ακόμα κι αν επρόκειτο για τον Ρονάλντο.

Σχολιάζοντας στα instagram, η αδερφή του απάντησε στον Πέρεθ, ζητώντας του να σέβεται, χαρακτηρίζοντάς τον “γέρο”.

“Είναι 38, αλλά μπορεί να πηδήξει σε ύψος 2 μέτρων και να μείνει εκεί για 3 λεπτά και δεν έχει καθόλου λίπος. Δείξε λίγο σεβασμό γέρο, είσαι 75 χρονών”, έγραψε χαρακτηριστικά η Αβέιρο.