Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Ο αδερφός του 35χρονου σούπερ σταρ εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον πρόεδρο της ομάδας, Τζοάν Λαπόρτα, όσο και στους οπαδούς του συλλόγου, καθώς τόνισε πώς δεν τον υποστήριξαν όσο θα έπρεπε μετά τη φυγή του από τους «μπλαουγκράνα».
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο «πούλγα» δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, ωστόσο αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, θα υπάρξουν πολλές εκκαθαρίσεις, με βασική αυτή του προέδρου. Ακόμη, πρόσθεσε πως: «η Μπαρτσελόνα έγινε γνωστή χάρη στον Μέσι. Κανείς δεν τους ήξερε πιο πριν»

Aναλυτικά όσα ανέφερε:
«Έχω ένα κλιπ της SPORT που λέει ότι ο Μέσι θα πρέπει να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα, γέλασα και είπα ότι δεν θα επιστρέψουμε στη Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα και να το κάνουμε θα πρέπει να γίνει ένας καθαρισμός. Μεταξύ άλλων θα ήταν να διώξουμε τον Λαπόρτα. Οι άνθρωποι στη Βαρκελώνη δεν τον υποστήριξαν.
Οι οπαδοί θα έπρεπε να κάνουν καμιά πορεία ή κάτι τέτοιο για να φύγει ο Λαπόρτα και να μείνει ο Μέσι, αλλά οι Ισπανοί είναι προδότες. Σας το λέω για να βγει από μέσα μου και να μην ακούμε πράγματα που δεν ισχύουν.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η Μπαρτσελόνα έγινε γνωστή χάρη στον Μέσι. Κανείς δεν τους ήξερε πιο πριν»