Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, με το γεγονός ότι στην Ισπανία το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ είναι καθημερινά πρώτο στην επικαιρότητα.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί , παρέμεινε κάτοικος Παρισιού κι γι’ αυτή τη σεζόν παρά τις όποιες προσπάθειες κατέβαλε η Ρεάλ για τον αποκτήσει. Οι Μαδριλένοι πάντως δεν το βάζουν κάτω και σκοπεύουν να να χτυπήσουν και πάλι την πόρτα του Εμπαπέ σε λίγους μήνες, προσφέροντας του μυθικό συμβόλαιο.

Το όνομα του 22χρονου αστέρα παραμένει πρώτο στην επικαιρότητα της Ισπανίας κι αυτό φαίνεται πως δεν χαροποιεί και ιδιαίτερα τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο 33χρονος επιθετικός των «μπλαουγκράνα», φιλοξενήθηκε σε stream του πολύ καλού του φίλου και streamer, Ιμπάι Λανός, ο οποίος θέλησε να πάρει τη γνώμη του Αγκουέρο για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Εμπαπέ στην Ρεάλ.

«Κάθε μέρα μιλάμε για τον Εμπαπέ και για το αν θα πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ. Εμπαπέ, Εμπαπέ, Εμπαπέ συνέχεια… Ηρθε; Οχι. Φτάνει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αγουέρο, δείχνοντας ενοχλημένος με την όλη υπόθεση.