Ο Σέρχιο Αγκουέρο μίλησε σε εκπομπή της Kings League και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα του Λιονέλ Μέσι τονίζοντας πως θεωρεί πως έχει 50% πιθανότητες να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και πως θα έπρεπε να αποσυρθεί εκεί.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο, πρώην συμπαίκτης και κολλητός φίλος του Λιονέλ Μέσι, έδωσε το παρών σε εκπομπή για την Kings League και ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα και για την υπόθεση της επιστροφής του «Λίο» στην Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος αποκρίθηκε πως πιστεύει ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει 50% πιθανότητες να επιστρέψει στους Καταλανούς και ότι θα έπρεπε να αποσυρθεί φορώντας την φανέλα της Μπαρτσελόνα, επειδή είναι το «σπίτι» του. Ανέφερε ακόμη πως ο Λαπόρτα έχει υποχρεώση να κάνει προσπάθειες για να τον φέρει πίσω.

«Το αίσθημά μου είναι πως υπάρχουν 50% πιθανότητες να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι. Νομίζω πως ο Λίο θα έπρεπε να αποσυρθεί εκεί. Η Μπαρτσελόνα είναι το “σπίτι” του, πρέπει να τελειώσει εκεί την καριέρα του. Ο Λαπόρτα πρέπει να κάνει μία προσπάθεια για να φέρει πίσω τον Μέσι».