Λεπτομέρειες σχετικά με την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Μπέτις, Ραμόν Πλανές.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε με την ισπανική ομάδα, που αναζητούσε το τελευταίο διάστημα έναν παίκτη για την άμυνά της, μετά και τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα.

Μετά το τέλος του αγώνα της Μπέτις με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο για το Γιουρόπα Λιγκ, ο Πλανές μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου και αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από την απόκτηση του Παπασταθόπουλου.

«Πιστεύω ότι θα μας δώσει πολλή εμπερία και έρχεται για να μας ενισχύσει σε μια θέση στην οποία είχαμε ανάγκη. Νομίζω ότι επιτεύχθηκε ο στόχος που είχαμε από την αρχή, μετά τον τραυματισμό του Μπάρτρα πόυ αποφασίσαμε να κινηθούμε για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, ήταν τόσο δύσκολο όπως το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού. Ήταν περίπλοκο, αλλά τελικά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης διότι ο παίκτης είναι πια δικός μας και μπορεί να τεθεί στην διάθεση του προπονητή» ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Σεβίλλης.