Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μούσα Ντεμπελέ από την Λυών, ενώ οι Γάλλοι απέκτησαν ως ελεύθερο τον Ισλάμ Σλιμανί για να τον αντικαταστήσει.

Ολοκληρώθηκε το deal ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λυών, με τον Μούσα Ντεμπελέ να μετακομίζει στους Ροχιμπλάνκος και τον Ισλάμ Σλιμανί να τον αντικαθιστά στους Λιονέ.

Ο Γάλλος φορ ανακοινώθηκε στους πρωτοπόρους της La Liga ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, όποτε και το κλαμπ μπορεί να ενεργοποιήσει προαιρετική οψιόν αγοράς στα 30 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει μόνιμα.

Από την πλευρά της πρωτοπόρου του Championnat, ο Αλγερινός «killer» έμεινε ελεύθερος από τη Λέστερ κι έτσι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν.

Τη φετινή χρονιά ο Ντεμπελέ πραγματοποίησε κακό πρώτο μισό με τη Λυών, σκοράροντας μία φορά σε 18 ματς κι έχασε προοδευτικά τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο, ο Τσόλο Σιμεόνε τον είχε ξεχωρίσει και από την περσινή του εξαιρετική χρονιά σε Ligue 1 και Champions League και τον «έκλεισε» για να αναπληρώσει το κενό του Ντιέγκο Κόστα, που αποχώρησε ως ελεύθερος.