Ο Λιονέλ Μέσι θα περιμένει την Μπαρτσελόνα ως τις 10 Ιουνίου και αν μέχρι τότε δεν έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του, θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Όρισε… διορία στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ενημέρωσε τους «μπλαουγκράνα», σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο, πως έχουν δέκα ημέρες στη διάθεσή τους.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν οι Καταλανοί δεν του έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, καθώς όλες ως τώρα είναι ανεπίσημες και σε φιλολογικό επίπεδο, τότε ο 35χρονος αναμένεται να αφήσει στην άκρη το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην αγαπημένη του ομάδα και να εξετάσει τις υπόλοιπες περιπτώσεις που θα έχει στα χέρια του.

Η Μπαρτσελόνα, λοιπόν, θα περιμένει με αγωνία την La Liga για το αν θα της δώσει το οριστικό «ΟΚ», εγκρίνοντας το πλάνο βιωσιμότητας του συλλόγου. Μία από τις προϋποθέσεις που έχει θέσει δε, ο Αργεντινός έχει ζητήσει να πάρει το “10” στην πλάτη και πάλι, νούμερο το οποίο έχει ο Άνσου Φάτι.

Ειδάλλως, ο Μέσι θα ασχοληθεί με τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Όπως το 1,2 δισ. ευρώ για μια διετία από την Αλ Χιλάλ, αλλά και το ενδιαφέρον που έχει από συλλόγους της Premier League.