Ο Ίκερ Κασίγιας ενημέρωσε, και επίσημα μέσω των social media, πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας.

Ο σπουδαίος Ισπανός τερματοφύλακας επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα του και ανέφεραν ότι θα είναι ο αντίπαλος του νυν προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

«Ναι, θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όταν γίνουν οι εκλογές. Μαζί θα βάλουμε την Ομοσπονδία στο σημείο που της αξίζει, στο υψηλότερο του κόσμου.

Έχω ενημερώσει για την απόφασή μου τον πρόεδρο του συλλόγου μου, της Πόρτο, στον οποίο εκφράζω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου.

Δουλεύουμε με το μέγιστο σεβασμό για την υποψηφιότητά μας. Ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Πάμε!» γράφει, μεταξύ άλλων, ο Κασίγιας, ο οποίος φέρεται να έχει την υποστήριξη του προέδρου της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας.

Η ημερομηνία των εκλογών δεν είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο ο Ρουμπιάλες φέρεται να επιθυμεί αυτές να γίνουν εντός του Μαρτίου, για να μην προλάβει ο αντίπαλός του να… οργανωθεί!