Ο Πάπε Ντιόπ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την Έιμπαρ κρατώντας παράλληλα το μαξιλαράκι ασφαλείας των δυο βαθμών από την φιλοξενούμενη Ουέσκα (1-1).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο είδαν την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα να είναι εκείνη που άνοιξε το σκορ (81′). Οπότε ο ένας βαθμός της φαντάζει εντέλει ικανοποιητικός, καθώς τη διατήρησε στη 16η θέση της βαθμολογίας (22β.) και στο +2 από την αντίπαλό της, η οποία παρέμεινε ουραγός (20η).

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας τη μία φάση μετά την άλλη. Ωστόσο, οι περισσότερες εξ αυτών δεν ήταν ουσιαστικές και ως εκ τούτου πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Κάτι που πλήρωσαν στα τελειώματα του δεύτερου μέρους (81′), όταν ο Σάντρο Ραμίρες με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ την ομάδα του. Παρόλα αυτά, οι «αρμέρος» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Πάπε Ντιόπ να διαμορφώνει δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά το τελικό 1-1.