Τεταμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις των παικτών στα αποδυτήρια της Ρεάλ σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ. Η έλλειψη εμπιστοσύνης του Κριστιάνο Ρονάλντο στις δυνατότητες του υπάρχον ρόστερ συνάντησε την αντίδραση του αρχηγού των «Μερένχες» Σέρχιο Ράμος και του προπονητή, Ζινεντίν Ζιντάν.

Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος σταρ, υποστήριξε πως το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί αισθητά, κάτι που δημιούργησε προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: «Ο Πέπε ήταν μεγάλος παίκτης. Ο Μοράτα και ο Χάμες, όλοι οι παίκτες που έφυγαν, μας έκαναν πιο δυνατούς. Δεν μπορώ να πω ότι το τωρινό ρόστερ είναι χειρότερο, αλλά έχει σίγουρα λιγότερη εμπειρία από την περασμένη σεζόν. Στο ποδόσφαιρο η εμπειρία είναι πολύ σημαντική». 

Ο πρώτος που διαφώνησε με αυτές τις δηλώσεις του ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Ράμος υποστηρίζοντας ότι: «Δεν είμαι σύμφωνος με τον Κριστιάνο»

Όπως αναφέρεται στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν διαφωνεί πλήρως με τον Πορτογάλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βγει προς τα έξω αυτή η δήλωση. Η ενόχλησή του φθάνει σε τέτοιο σημείο, που φέρεται (σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ) να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, για ενδεχόμενη πώληση του Ρονάλντο κατά την ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.