Αφού την “είπε” στο Λιονέλ Μέσι για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, ο Ρόναλντ Κούμαν αποτίναξε τον ρόλο του φαβορί για την κατάκτηση του Champions League από τον οργανισμό της Μπαρτσελόνα!

Δεν έφταναν οι δηλώσεις για τον Μέσι που… θα μπορούσε να παίζει και καλύτερα, ο Ρόναλντ Κούμαν χάρισε νέα ατάκα που δεν έχει ξεστομίσει ξανά τεχνικός της Μπαρτσελόνα στη σύγχρονη εποχή της.

Ο Ολλανδός coach, ανάμεσα στα μειωτικά σχόλια που έκανε έστω και σε μη επικριτικό ύφος για τον Αργεντίνο θρύλο, ξεκαθάρισε ότι οι Μπλαουγκράνα δεν πρέπει να λογίζονται ως το φαβορί για το φετινό Champions League. Και μπορεί να θέλει να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα για τη μεταβατική σεζόν που βιώνει η Μπάρτσα, αλλά ο συνδυασμός με τα όσα είπε για τον Μέσι κάνουν τις δηλώσεις του να μοιάζουν το λιγότερο παράδοξες.

«Γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τελευταία, δεν είμαστε το μεγάλο φαβορί, αλλά μπορούμε να φτάσουμε μακριά. Στη Μπαρτσελόνα παίζεις πάντα για να νικάς αγώνες και τίτλους, στην Ισπανία και την Ευρώπη. Αλλά υπάρχουν μεγαλύτερα φαβορί από εμάς», δήλωσε συγκεκριμένα.