Για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα αλλά και για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, Νεϊμάρ και Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα.

Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι ολοκληρώνεται και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, ελπίζουν στην παραμονή του για τα επόμενα χρόνια. Ένας από αυτούς είναι και ο υποψήφιος για πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία για το μέλλον του Αργεντινού αστέρα.

«Ελπίζω ο Μέσι να περιμένει μέχρι να ενημερωθεί για την πρόταση μας. Θέλω να μείνει. Η σχέση Μέσι-Μπαρτσελόνα είναι αξιοθαύμαστη. Έχω μιλήσει μαζί του αλλά όχι για το θέμα της ανανέωσης του. Ξέρω ότι με εκτιμά και τρέφουμε τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Για να μιλήσουμε για το συμβόλαιό του θα πρέπει πρώτα να έχω την εξουσία της προεδρίας για να του υποβάλω πρόταση. Ξέρω όμως πως ότι υπόσχομαι το τηρώ. Θα το κάνουμε μία ευφάνταστη πρόταση προκειμένου να μείνει», ανέφερε αρχικά για τον Λιονέλ Μέσι και στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για την πιθανή επανένωση του Νεϊμάρ με τον «Λίο».

«Για το μέλλον του Νεϊμάρ έχω να πω πράγματα. Αλλά δεν θέλω να πω αυτή τη χρονική στιγμή για το καλό της ομάδας, η οποία τελευταία βγάζει ανταγωνισμό και γίνεται όλο και καλύτερη. Έχω διαβάσει τις δηλώσεις του για τον Μέσι και είναι φυσιολογικό αυτό που λέει. Είναι άλλωστε φίλοι με τον Μέσι».

Τέλος, ο Τζουάν Λαπόρτα, κλήθηκε να απαντήσει στο αν η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο τέλος της φετινής σεζόν.

«Εάν εκλεχθώ πρόεδρος, θα φροντίσω να δώσω ένα μήνυμα ότι η Μπαρτσελόνα έχει επιστρέψει με κάθε τρόπο. Θα δώσουμε και πάλι τη χαρά στους φιλάθλους μας και σπουδαίοι παίκτες θα θέλουν να έρθουν σε εμάς. Αλλά το σημαντικότερο είναι να δώσουμε αυτοπεποίθηση σε αυτούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα».