Στην αντιπαράθεσή του με τον Αργεντινό σταρ κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα, αναφέρθηκε ο προπονητής των νησιωτών.

Τις τελευταίες ημέρες όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στον Λιονέλ Μέσι, λόγω της έκτης Χρυσής Μπάλας του, αλλά και του χατ-τρικ που πέτυχε στον αγώνα με τη Μαγιόρκα.

Στο παιχνίδι με τους νησιώτες, ωστόσο, βρέθηκε κάποιος που συγκρούστηκε με τον Αργεντινό σούπερ σταρ κι αυτός ήταν ο αντίπαλος προπονητής, Βιθέντε Μορένο.

Λίγο μετά την μείωση του σκορ από τη Μαγιόρκα σε 2-1, ο Μέσι δέχθηκε μαρκάρισμα από πίσω κοντά στη γραμμή του άουτ και ζήτησε από το διαιτητή να βγάλει κίτρινη κάρτα. Ο Μορένο, που ήταν πολύ κοντά αντέδρασε και είχε μια σύντομη αντιπαράθεση με τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα έπρεπε να επέμβει ο ρέφερι για να λήξει η στιχομυθία των δύο ανδρών.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο 45χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για το συμβάν και στάθηκε στο ότι πολλοί τοποθετούν τον Μέσι εκ προοιμίου στο… απυρόβλητο: «Δεν έχει σημασία αν είναι θυμωμένος ή όχι. Δεν είναι σημαντικό. Υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε μια φούσκα και δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς μαζί τους. Για μερικά πράγματα είναι ένας ξεχωριστός παίκτης, και για άλλα είναι ένα πρόσωπο όπως κάθε άλλο και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Είπα στον διαιτητή ότι δεν ήταν φάουλ και (ο Μέσι) δεν το είδε έτσι. Δεν πρέπει να το δώσουμε μεγαλύτερη σημασία», είπε ο Μορένο.