Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου αποκάλυψε, σε συνέντευξη του, πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί, οικονομικά, να αποκτήσει ούτε τον Νεϊμάρ, ούτε τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Και ενώ τα δημοσιεύματα επέμεναν πως οι Καταλανοί θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση τουλάχιστον ενός εκ των δύο ποδοσφαιριστών κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί το φετινό καλοκαίρι δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Έτσι, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, μιλώντας στην καταλανική εφημερίδα «Sport», τόνισε ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να αποκτηθεί είτε ο Αργεντινός επιθετικός από την Ίντερ είτε να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η Μπαρτσελόνα μίλησε με την Ίντερ για τον Λαουτάρο πριν από κάποιες εβδομάδες, αλλά οι συζητήσεις διεκόπησαν με συναίνεση και των δύο πλευρών. Η κατάσταση που επικρατεί δεν επιτρέπει οικονομικά ανοίγματα» είπε αρχικά ο Μπαρτομέου και συμπλήρωσε:

«Ούτε η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να συζητήσει για την πώληση του Νεϊμάρ. Είναι λογικό διότι πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη. Πέρυσι προσπαθήσαμε να πετύχουμε την επιστροφή του, αλλά για φέτος δεν τίθεται τέτοιο θέμα, δεν είναι εφικτό».