Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ήταν εκνευρισμένος στην στάση του Αρτούρ, και δεν έκρυψε όσα συμβαίνουν στον σύλλογο σε συνέντευξη του.

Νομικά σκέφτονται οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, να κινηθούν εναντίον του Αρτούρ, καθώς ο παίκτης δεν έχει επιστρέψει στην Βαρκελώνη, και αρνείται να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις των «μπλαουγκράνα» για το Champions League.

Ο Μπαρτομέου, από την πλευρά του, τόνισε παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν καλό παίκτη, η στάση του απέναντι στην Μπάρτσα, είναι τέτοια που αναγκάζει την διοίκηση να λάβει αυστηρά μέτρα απέναντι του.

Ο Βραζιλιάνος έχει ζητήσει από τη διοίκηση την πρόωρη λύση του συμβολαίου του, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό και όπως όλα δείχνουν η ιστορία θα έχει μέλλον…

«Θέλαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Αρτούρ, αλλά η οικονομική κατάσταση είναι περίπλοκη, γι’ αυτό και τον παραχωρήσαμε στην Γιουβέντους. Πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή ωστόσο η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Δεν εμφανίστηκε ποτέ στις προπονήσεις της ομάδας, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά εναντίον του.

«Πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τα αίτια. Θα ρωτήσουμε τον παίκτη ποια ήταν τα κίνητρά του, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κυρώσεις» δήλωσε ο Μπαρτομέου στην εφημερίδα Sport.