Ζόρικα είναι τα πράγματα στην Μπαρτσελόνα που δεν μπορεί να κάνει εκλογές άμεσα, ενώ ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να περικόψει 300 εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό της!
Δύσκολες ώρες περνάει η Μπαρτσελόνα, που παραμένει με προσωρινή διοίκηση μετά την παραίτηση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης Κάρλες Τουσκέτς τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα, αφού η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κάνει άμεσα εκλογές λόγω του κορωνοΐου: «Η ιδέα είναι να κάνουμε τις εκλογές όποτε είναι εφικτό κατά την διάρκεια ή μετά τα Χριστούγεννα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα εργασίας που θα μπορέσει να φτιάξει ένα υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εγγυάται την ασφάλεια των μελών μας».

Ο Τουσκέτς αποκάλυψε ότι η τρύπα στα ταμεία του συλλόγου είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτή που πίστευαν όλοι: «ζούμε σε μία ακραία εποχή που απαιτεί ακραίες αποφάσεις από όλους. Για να ισορροπήσουμε το μπάτζετ πρέπει να περικόψουμε τις δαπάνες κατά 300 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που είναι εφικτό, ώστε να περιορίσουμε τις ζημιές από την πανδημία. Ο συντομότερος δρόμος είναι να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις για μειώσεις με τους παίκτες και τους εργαζόμενους στο κλαμπ, ώστε να φτάσουμε σε μία συμφωνία που θα βοηθήσει όλες τις πλευρές. Υπάρχει θέληση από όλους, ανάμεσα στους οποίους και ο Λιονέλ Μέσι».

Ο Τουσκέτς αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα μοιάζει απίθανο να κινηθεί μεταγραφικά για κάποιον παίκτη τον Ιανουάριο, εκτός αν είναι ελεύθερος και νωρίτερα, η ομάδα έχει προβεί σε κάποια πώληση!