Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ δεν υπολογίζεται από τον Γκράχαμ Πότερ στην Τσέλσι και στην Μπαρτσελόνα σκέφτονται το ενδεχόμενο επιστροφής του.
Ο Γκαμπονέζος επιθετικός, παραχωρήθηκε στην Τσέλσι από την Μπαρτσελόνα για 12 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, ο Ομπαμεγιάνγκ στην γρήγορη επιστροφή του στο Λονδίνο, δεν διανύει και τις καλύτερές του μέρες.
Τη φετινή χρονιά έχει συμμετάσχει σε μόλις 12 αναμετρήσεις με την φανέλα των «μπλε» και είναι πλέον εκτός πλάνων του Γκράχαμ Πότερ. Ο Γκαμπονέζος στράικερ είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας ενώ τον Ιανουάριο που μας πέρασε, έγινε αποτυχημένη προσπάθεια παραχώρησής του με δανεισμό.
Η Τσέλσι επιθυμεί την αποδέσμευσή του, ένα χρόνο νωρίτερα πριν τη λήξη του συμβολαίου του και οι «Μπλαουγκράνα» παρακολουθούν ξανά την περίπτωσή του.