Συνάντηση με τον Ζουάν Λαπόρτα ζήτησε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος εμφανίζεται πρόθυμος στο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα.

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι σχέσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ουσμάν Ντεμπελέ, λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «Sport», ο 24χρονος Γάλλος άσος είχε προσωπική συνάντηση με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» Ζουάν Λαπόρτα, προκειμένου να βρεθεί μία από κοινού λύση και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών.

Πρόθεση του Ντεμπελέ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα, δεν είναι άλλη από το να ξεμπλοκάρει η κατάσταση, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την διατάραξη των ισορροπιών. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως από την Τρίτη (25/1), στην Βαρκελώνη βρίσκεται και ο ατζέντη του παίκτη.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν διαρκέσει πέντε μήνες, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Τσάβι, με τον καταλανικό σύλλογο να κάνει ξεκάθαρο πως ο χρόνος του Γάλλου πλάγιου επιθετικού έχει τελειώσει. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Βαρκελώνης από την πλευρά τους επιθυμούν είτε να επεκταθεί η συνεργασία τους με τον 24χρονο άσο, είτε των πώληση του στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όσον αφορά την πλευρά του παίκτη, δεν θέλει να ανανεώσει με τις προϋποθέσεις που του προτείνει η Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα…