Ακόμη ένα επεισόδιο στο σήριαλ του Φρένκι Ντε Γιόνκ με την Μπαρτσελόνα, καθώς, η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε τον Ολλανδό μέσο πως το συμβόλαιό του στην ομάδα είναι παράνομο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, η διοίκηση των Καταλανών έχει ενημερώσει την πλευρά του Ολλανδού μέσου ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην προ ανανέωσης συμφωνία του με τον σύλλογο, μειώνοντας τις ετήσιες απολαβές του, καθώς το τελευταίο συμβόλαιο θεωρείται παράνομο!

Όπως σημειώνεται, η διοίκηση εξέτασε λεπτομερώς τους όρους του συμβολαίου του Ντε Γιονγκ και κατέληξε ότι σε αρκετά σημεία είναι αντίθετο με κανονισμούς της FIFA, επομένως είναι παράνομο!

Όπως μεταφέρθηκε στον παίκτη, στις 15 Ιουλίου, ενδεχομένως να υπάρξουν και νομικές κυρώσεις κατά κάποιων όρων του συμβολαίου και επομένως η μοναδική επιλογή που έχει ο Ολλανδός είναι να αποδεχθεί τώρα την επιστροφή στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν από την ανανέωση, κάτι που φυσικά αφορά τις οικονομικές απολαβές του, που είναι αυξημένες.

Σημειώνεται πως η υπογραφή αυτού του συμβολαίου είχε γίνει το 2021 επί προεδρίας του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, εναντίον του οποίου δεν αποκλείεται να στραφεί η τωρινή διοίκηση και για την υπόθεση του Ντε Γιονγκ.