Παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μπέτις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Έλληνα στόπερ να δηλώνει πως θέλει να βοηθήσει τους Ισπανούς με την εμπειρία του.

Παίκτης της Ρεάλ Μπέτις είναι με κάθε επισημότητα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τους Ισπανούς να πραγματοποιούν σήμερα την επίσημη παρουσίαση του στόπερ. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός κατά την παρουσίασή του δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα της Ανδαλουσίας με την εμπειρία του, ενώ όσον αφορά το ντεμπούτο του ανέφερε πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μπάρτρα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και να της δώσω ποιότητα στην αμυντική γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τις τελευταίες εβδομάδες μιλήσαμε πολύ και με τον προπονητή και με έπεισαν για τη σημασία του να είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ.

Δουλεύω καθημερινά με τον προσωπικό μου προπονητή, δεν είναι το ίδιο με την προπόνηση της ομάδας, χρειάζομαι λίγο χρόνο. Θα μιλήσω με τον προπονητή και όταν αποφασίσουμε ότι είμαι έτοιμος για το ντεμπούτο μου να είστε σίγουροι ότι θα το κάνω στο 100%

Η La Liga είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο με πολύ καλές ομάδες. Ναι, ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την απόφασή μου. Με αυτόν τον τρόπο κλείνω επίσης, όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ήταν ένα είδος δώρου που έρχομαι εδώ και μπορώ να παίξω για την Μπέτις».