Ο Λιονέλ Μέσι έκανε επίσημα τη γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμος για… πόλεμο!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια , αλλά όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Ισπανία δεν θα αργήσει να το κάνει. Θα αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν στο… μπακ και θα εξηγήσει για ποιο λόγο δεν θέλει να συνεχίσει στους Καταλανούς.

Κι ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, προσφέρθηκε να παραιτηθεί, αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μείνει στην ομάδα ο Μέσι, ο παίκτης δεν δίνει καμία σημασία στα λόγια του διοικητικού ηγέτη της Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμος να κάνει… πόλεμο!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι εμφανίζεται, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του, αποφασισμένος να αποχωρήσει ως ελεύθαρος και, επίσης, δεν πρόκειται να ακούσει άλλη πρόταση από αυτή της Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως σημειώνεται στα σχετικά ρεπορτάζ, ο Μέσι δεν πρόκειται να κάνει καμία διαπραγμάτευση με τους «μπλαουγκράνα» και πιστεύει, μάλιστα, πως έχουν την ηθική υποχρέωση να τον αφήσουν ελεύθερο να φύγει ως αντάλλαγμα για όσα έχει προσφέρει. Προφανώς, ο σύλλογος έχει διαφορετική άποψη και θα συνεχίσει να υποστηρίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν μπορεί να φύγει αν δεν καταβληθεί η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για θέμα που θα λυθεί στα ισπανικά δικαστήρια και για το οποίο δεν έχουν λόγο UEFA και FIFA.