Το καθοριστικό ρόλο που έπαιξε το συναίσθημα ώστε ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα υπογράμμισε ο Πέδρι.

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος που θα μείνει άλλα πέντε χρόνια στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Πέδρι. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα», ο νεαρός άσος εξήγησε ότι το συναίσθημα έπαιξε βασικό ρόλο στην απόφασή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η ομάδα που θέλω να αγωνίζομαι. Η Μπάρτσα είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Το γεγονός πως με εμπιστεύονται με κάνει περήφανο.

Το ντεμπούτο μου ήταν μια όμορφη ημέρα παρά το γεγονός πως έγινε κλεισμένων των θυρών. Τα γήπεδα πρέπει πάντα να είναι γεμάτα. Οι οπαδοί έδειξαν από την πρώτη ημέρα πως με αγαπούν και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Νιώθω καλά στη Μπαρτσελόνα, έχω τα πάντα εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους αρχηγούς για τη βοήθεια τους. Οι νεαροί της πρώτης ομάδας έχουν μεγάλη ποιότητα. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον κόσμο και εξελισσόμαστε κάθε μέρα.

Ελπίζω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Περνάμε δύσκολες στιγμές, όμως πιστεύω πως θα σηκωθούμε και θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Θα παλέψω για αυτό το σήμα όσο μπορώ. Ελπίζω μια μέρα να καταφέρω να κάνω τους οπαδούς μας να πανηγυρίζουν».