Μεγάλο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα και τον Τσάβι, καθώς ο Πέδρι υπέστη δεύτερη υποτροπή στη θλάση στον μηρό, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ και η επιστροφή του να υπολογίζεται το νέο έτος.

Άτυχος στάθηκε ο 18χρονος επιτελικός μέσος της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του από τη θλάση στον μηρό, υπέστη δύο υποτροπές. Μετά την επιδείνωση της κατάστασής του το ιατρικό επιτελείο σε συνεννόηση με τον Τσάβι αποφάσισε ο νεαρός Ισπανός να ξεκινήσει από το μηδέν την ανάρρωσή του.

Ως εκ τούτου, ο Πέδρι, που πρόσφατα κέρδισε το βραβείο του Golden Boy 2021 στη ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιταλική εφημερίδα Tuttosport, τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος του νέου έτους, με την επιστροφή του να υπολογίζεται μετά το 2022.

Λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί ο Πέδρι δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί πολλά λεπτά τη φετινή σεζόν με την Μπαρτσελόνα, καταγράφοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές, με την τελευταία να είναι απέναντι στην Μπενφίκα (3-0) στους ομίλους του Champions League στις 29 Σεπτεμβρίου.