Στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ θα συνεχίσει να βρίσκεται μέχρι το 2025 ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Από τη στιγμή που δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην προεδρία της Ρεάλ, μέχρι το 2025.

Ο 74χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται στο «τιμόνι» των Μαδριλένων από τον Ιούνιο του 2009 (αφού είχε θητεύσει στον προεδρικό θώκο από το 2000 έως το 2006), είχε επανεκλεγεί για τελευταία φορά στις 19 Ιουνίου 2017, χωρίς αντίπαλο. Κάτι ανάλογο συνέβη και φέτος, με τον Πέρεθ να οδεύει προς την εξασφάλιση μίας τέταρτης διαδοχικής θητείας και έκτης συνολικά.

Η Ρεάλ με τον Πέρεθ στο τιμόνι έχει 658 νίκες, 170 ισοπαλίες και 172 ήττες. Το παλμαρέ του κοσμούν 26 τίτλοι στο ποδόσφαιρο και 21 στο μπάσκετ.

Τα κύρια θέματα που απασχολούν τον Πέρεθ για μία καλύτερη Ρεάλ είναι τα οικονομικά, το νέο γήπεδο, οι μεταγραφές, ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ θα επιθυμούσε να κλείσει και το μέτωπο που φαίνεται ν’ ανοίγει με την Ευρωβουλή και σημαντικούς ποδοσφαιρικούς οργανισμούς.

Μέχρι τώρα ο Πέρεθ έχει ξοδέψει σχεδόν 1,8 δισ. ευρώ για μεταγραφές ενώ πούλησε παίκτης για 1,06 δισ. Πάντως στόχος του για τη νέα σεζόν είναι να φέρει στη Μαδρίτη τον Κιλιάν Μπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Τα δύο μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που ήδη με τις εμφανίσεις τους σε Γαλλία και Γερμανία έχουν κάνει πολλές ομάδες να ονειρεύονται την απόκτησή τους.

Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, έχει πάρει πάνω του το θέμα του Μπαπέ και του Χάαλαντ και θα προσπάθησε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε το καλοκαίρι να κάνει το «μπαμ» με την απόκτησή τους.