Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει προσεγγίσει πολλές ομάδες, για πιθανή μεταγραφή, με τις εμφανίσεις του. Στο προσκήνιο έρχεται και η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, να θέλει τον Σέρβο στην ισπανική ομάδα.

Συγκεκριμένα η «Corriere dello Sport» αναφέρει πως στη «κούρσα» για την απόκτηση του παίκτη δε βρίσκεται μόνο η Γιουβέντους που ακουγόταν εδώ και καιρό, με τον Σέρβο μέσο να αποτελεί το νούμερο ένα στόχο της Ρεάλ!

Ο Πέρεθ, σύμφωνα με την πηγή, έχει πάρει «πάνω» του την υπόθεση προσπαθώντας να πείσει τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς που σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον πάντα ονειρευόταν να παίξει στη «βασίλισσα».

Με τον Τόνι Κρόος να μην έχει υπογράψει ακόμα την επέκταση του συμβολαίου του και τον Λούκα Μόντριτς να βρίσκεται σε ηλικία 37 ετών, φαίνεται πως οι μεταγραφές των Καμαβινγκά (31 εκατομμύρια ευρώ) και Τσουαμενί (80 εκατομμύρια ευρώ) δεν επαρκούν, με τον Σάβιτς να είναι ο «εκλεκτός» σε περίπτωση που η ισπανική ομάδα βγει στην αγορά.

Το συμβόλαιο του 27χρονου παίκτη της Λάτσιο λήγει το καλοκαίρι του 2024, με το σενάριο της παραμονής του να μη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Η Λάτσιο θα επιχειρήσει να τον πουλήσει το καλοκαίρι εφόσον δεν υπάρξει μεταξύ τους συμφωνία, με το… αζημίωτο πάντα καθώς οι απαιτήσεις των «λατσιάλι» κινούνται στα 100-120 εκατ. ευρώ.