Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε πως θέλει τον Ραφαέλ Ναδάς, ως αντικαταστάτη του στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν αυτός αποχωρήσει.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στα 75 του βρίσκεται στο τιμόνι της Ρεάλ συνολικά 19 χρόνια.

Έχει αναλάβει την προεδρία στην πρώτη του θητεία για μία εξαετία (2000-2006) και στη δεύτερη από το 2009 μέχρι και σήμερα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι το 2025, όταν και είναι προγραμματισμένο να γίνουν εκλογές.

Παρότι απομένουν σίγουρα δύο χρόνια γεμάτα ακόμα, τόσο η Ρεάλ, όσο και ο Πέρεθ σκέφτονται ποιος θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του, με τον Ραφαέλ Ναδάλ να είναι ένας από τους “υποψήφιους”, όπως αναφέρει η SPORT.

Ο Πέρεθ είναι θαυμαστής του τενίστα, ενώ αναγνωρίζει εκτός από τις αθλητικές του αξίες και την αγάπη του για την ομάδα, λόγος που τον όρισε και πρεσβευτή του συλλόγου τον Μάρτιο του 2011.

Μάλιστα, το 2018 ο πρόεδρος των “μερένγκες” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Ο Ναδάλ θα ήταν μια υπέροχη επιλογή για την προεδρία της Ρεάλ”.

Από τη μεριά του, ο Ισπανός τενίστας όταν ρωτήθηκε το 2019 στο Sportweek γι’ αυτή τη δήλωση του Πέρεθ είπε: “Ποτέ δεν είπα ότι ήθελα να γίνω πρόεδρος της Ρεάλ, απάντησα απλώς σ’ αυτήν την ερώτηση.

Και αν με ρωτήσετε αν θα ήθελα να έχω αυτή τη δουλειά, η απάντησή μου δεν μπορεί να είναι παρά θετική. Σε κάθε περίπτωση, η Ρεάλ έχει έναν άξιο πρόεδρο που μπορεί να εγγυηθεί ένα μεγάλο μέλλον σε όλους τους φιλάθλους”.