Ο Λούκα Ρομέρο, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, ο νέος Μέσι, ωστόσο ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός, δεν φαίνεται πως αρέσει ιδιαίτερα, στον 15χρονο αστέρι της Μαγιόρκα.

Ο Λούκα Ρομέρο, με το ιδιαίτερο μαλλί του που παραπέμπει σε άλλη εποχή, πήρε το βάπτισμα πυρός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στις 25 Ιουνίου και έγινε ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στην ιστορία της La Liga.

Με τα στοιχεία που έχει δείξει έως τώρα, τόσο με τις Ακαδημίες όσο και με την πρώτη ομάδα της Μαγιόρκα, έχει κερδίσει τα βλέμματα πολλών. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί, οι οποίοι τον θεωρούν τον επόμενο… Μέσι.

Ωστόσο, ο 15χρονος μέσος, τόνισε πως το να τον συγκρίνουν, με τον σταρ της Μπαρτσελόνα, δεν του αρέσει ιδιαίτερα μιας και θέλει να γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία.

«Με ενοχλεί που με αποκαλούν “νέο” Μέσι. Θέλω να χαράξω την δική μου πορεία και ιστορία στο ποδόσφαιρο. Με τον Μέσι, έχω βγάλει μόνο μια φωτογραφία σε ένα ξενοδοχείο. Τίποτα παραπάνω. Θα ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα, μιας και είναι το είδωλο μου, αλλά Μέσι είναι μόνο ένας. Εγώ, θέλω να είμαι ο Ρομέρο και να γράψω ιστορία».