Ο Ροσέλ ανησυχεί για την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα (2010-2014), Σάντρο Ροσέλ, παραμένει κοντά στον σημερινό επικεφαλής της διοίκησης, Ζοάν Λαπόρτα, καθώς παλαιότερα ήταν το «δεξί του χέρι».

Ο Ροσέλ απομακρύνθηκε από την διοίκηση των Καταλανών, μετά την διαπίστωση φορολογικής παράβασης ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ, στην μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Ωστόσο, γνωρίζει καλά τα «δρώμενα» στους «μπλαουγκράνα» και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Catalunya Radio», αναφέρθηκε στην διοίκηση του καταλανικού συλλόγου, εκφράζοντας την ανησυχία του.

«Δεν θέλω να μιλήσω για την Μπάρτσα ή να αξιολογήσω τις πράξεις των άλλων. Ο Μέσι ήταν ο καλύτερος στην Ιστορία, αλλά η Μπάρτσα είναι πάνω από τον Μέσι. Δεν ξέρω εάν θα τον είχα κρατήσει, το να είσαι πρόεδρος της Μπάρτσα είναι πολύ δύσκολο. Στην Μπαρτσελόνα, κάθε ημέρα υπάρχει μια βόμβα, πρέπει να ληφθούν πολλές δύσκολες αποφάσεις», είπε.

«Φυσικά, ανησυχώ για την κατάσταση στον σύλλογο, αλλά πιστεύω ότι θα λυθούν όλα τα ζητήματα. Με τον Λαπόρτα, έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, που κανείς δεν καταλαβαίνει εκτός από εμάς. Δεν θα μιλήσω ποτέ υπέρ ή εναντίον του. Γνωρισθήκαμε πριν τις εκλογές, φάγαμε μαζί και του ευχήθηκα καλή τύχη. Του είπα ότι πίστευα πως θα κερδίσει και κέρδισε, αλλά τώρα, δεν έχουμε μιλήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα», κατέληξε.