Απάντηση στο θέμα των τελευταίων ημερών στην Ισπανία, που δεν είναι άλλο από το αν η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κάνει pasillo στην πρωταθλήτρια Ρεάλ έδωσε με δηλώσεις που έκανε ο Ντιέγο Σιμεόνε.

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (8/5 20:00) κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο τεχνικός της Ατλέτικο Ντιέγο Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» ρωτήθηκε σε αυτή, για τον τρόπο προσέγγισης των αγώνων, αλλά και στο αν έχει αλλάξει κάτι με τα χρόνια για να απαντήσει τα εξής: «Θα ήθελα να σας πω όλα μου τα συναισθήματα, τις εμπειρίες. Τόσοι αγώνες, για το πρωτάθλημα, το Champions League, το σούπερ καπ. Είμαστε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός. Βλέπουμε ακόμα τη δύναμη που έχει. Είναι πάντα συναρπαστικό να αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμα περισσότερο μετά την ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια».

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του ο προπονητής της έτερης ομάδας της ισπανικής ομάδας πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι θα «αντιμετωπίσουμε το ντέρμπι με όρεξη, ενθουσιασμό και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε όλα αυτά που συζητιούνται. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα».

Παράλληλα, ο Τσόλο τοποθετήθηκε και στο θέμα συζήτησης, που έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και δεν είναι άλλο, από το αν η Ατλέτικο θα τιμήσει την αιώνια αντίπαλο της στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνοντας pasillo. «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για τον τίτλο της, τον προπονητή, τους παίκτες. Τρέφουμε σεβασμό για τη Ρεάλ, αλλά περισσότερο για τον λαό μας» απάντησε χαρακτηριστικά ο ίδιος.