Προφορική συμφωνία επετεύχθη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους σ’ ένα πολύ πολύπλοκο μεταγραφικό deal αποκαλύπτει η Sport, που αναφέρει πως λείπουν μόνο μερικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί μία ιστορική συμφωνία.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Μίραλεμ Πιάνιτς και Ματία Ντε Σίλιο, αφού έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία μαζί τους σε ότι αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου.

Ως αντάλλαγμα, η Γιουβέντους θα δώσει 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα αποκτήσει τον Πορτογάλο δεξιό μπακ Νέλσον Σεμέντο, ο οποίος κοστολογείται με 50 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι της συμφωνίας που μένει εκκρεμές, αφού ο Πορτογάλος -σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- δεν έχει συμφωνήσει ακόμα σε προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Μία σούπερ συμφωνία για την Μπαρτσελόνα που θα αποκτήσει δύο ποιοτικούς παίκτες, ενώ αυτά τα 25 εκατομμύρια ευρώ που θα έρθουν από το Τορίνο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα νέο deal για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ.