Ο Τσάβι υποκλίθηκε ξανά στο ταλέντο του Πέδρι, μετά τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε εντυπωσιακή απόδοση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπιλμπάο, επικρατώντας άνετα με 4-0.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε ξανά στην απόδοση του Πέδρι! «Ο Πέδρι μού θυμίζει τον Αντρές Ινιέστα. Είναι απλά μαγικός. Πριν από αυτόν δεν είχα δει άλλα ταλέντα στο επίπεδό του. Είναι εκπληκτικός», τόνισε ο Τσάβι και συμπλήρωσε:

«Πέρα από την εξαιρετική επαφή που έχει με τη μπάλα, είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι, ο τρόπος που πηγαίνει ανάμεσα στις γραμμές. Αν μιλάμε για γνήσιο ταλέντο, ο Πέδρι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Είναι ένας υπέροχος παίκτης.»

Στη συνέχεια ο Τσάβι στήριξε τον Ουσμάν Ντεμπελέ, που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ απέναντι στην Αθλέτικ: «Δεν είναι πρόβλημα για μένα αν μείνει. Δουλεύει πολύ σκληρά και για αυτό τον υπερασπίζομαι. Αυτά που έκανε με την Αθλέτικ είναι ικανός να τα κάνει. Εχω πολλές επιλογές ως προς το πού θα τον χρησιμοποιήσω. Μπορεί να παίξει στα αριστερά, στα δεξιά, να σκοράρει γκολ και να βγάλει ασίστ».