Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να μην εκφέρει άποψη γύρω από την συμμετοχή της Ρεάλ Μαδρίτης στην European Super League, τονίζοντας πως δεν είναι δική του δουλειά αλλά του προέδρου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μετά την ανακοίνωση της ίδρυση της European Super League από 12 συλλόγους. Πρόεδρος αυτής της νεοσύστατης λίγκας, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, υποστήριξε ότι οι ομάδες, λίγο-πολύ υποχρεώθηκαν να κάνουν την νέα αυτή λίγκα καθώς τα οικονομικά προβλήματα που έχουν από την πανδημία είναι πάρα πολλά.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, από την πλευρά του στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, ενόψει της αναμέτρησης με την Κάντιθ την Τετάρτη (21/04, 23:00), κλήθηκε να δώσει το δικό του σχόλιο σχετικά με την δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League. Ωστόσο, ο Γάλλος τεχνικός δεν θέλησε να τοποθετηθεί, τονίζοντας πως δεν είναι δική του αρμοδιότητα, αλλά του προέδρου των «μερένγκες».

«Θα είμαι σαφής. Αυτό είναι δουλειά ενός μόνο ατόμου. Του προέδρου μας, όχι δική μου. Εχω κι εγώ την άποψή μου αλλά δεν πρόκειται να σας την πω», τόνισε χαρακτηριστικά.