Ο Ζιντάν ήθελε τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο και στις δηλώσεις του στάθηκε στον παθητικό ρόλο του αντιπάλου αλλά και στο ότι… έλειψε κάτι από την ομάδα του.

Η Ρεάλ έφυγε από την έδρα της Ατλέτικο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ζιντάν δήλωσε αργότερα ότι η «βασίλισσα» άξιζε περισσότερα από τον έναν βαθμό, ενώ στάθηκε και στον αμυντικό τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Σιμεόνε.

Για το ματς είπε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί με την προσπάθεια που κάναμε, αξίζαμε περισσότερα. Παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε. Είναι κρίμα που δεν νικήσαμε με αυτή την προσπάθεια των παικτών. Στην τελική είναι απλά ένας πόντους».

Για το ότι η Ρεάλ ήταν ανώτερη: «Είχαμε ευκαιρίες, όπως η κεφαλιά του Μπενζεμά. Μας έλειπε ένα κλικ επιθετικά, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου. Είμαι ευχαριστημένος από όσα έκαναν».

Για το πως έπαιξε η Ατλέτικο: «Το σημαντικό είναι τι θα έπρεπε να κάνουμε εμείς. Αυτοί πάντα έτσι παίζουν. Μερικές φορές δεν τους νοιάζει να έχουν την μπάλα. Έπρεπε να δημιουργήσουμε και μας έλειπε κάτι σε αυτό το ματς».