Την πίστη πως κάποια στιγμή, θα φτάσει στο επίπεδο όπου και βρίσκονται οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ζοάο Φέλιξ.

Ψηλά βάζει τον πήχη ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος φαίνεται να έχει υψηλές προσδοκίες.

Το ανερχόμενο αστέρι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου σε δηλώσεις που έκανε στο TNT Sports Brasil εξέφρασε την πεποίθησή του πως μπορεί να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ.

«Μπορώ να φτάσω στο ίδιο επίπεδο με Χάαλαντ και Μπαπέ. Δεν έχω φτάσει ακόμα στα καλύτερά μου. Τις τελευταίες σεζόν είχα αρκετούς τραυματισμούς. Δεν είχα σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Αλλά όταν θα συμβεί αυτό νομίζω ότι μπορώ να παλέψω για να είμαι κι εγώ σε αυτήν τη θέση» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο 21χρονος άσος, για τον οποίο η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε στην Μπενφίκα, το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ το 2019 προκειμένου να τον κάνει δικό της πρόσθεσε τα εξής.

Ο άσος των «ροχιμπλάνκος» έχει καταγράψει την φετινή αγωνιστική περίοδο στο ενεργητικό του πέντε συμμετοχές, με τις τρεις να είναι στην La Liga και τις δύο στο Champions League, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.