Καλή εντύπωση άφησε στον προπονητή της Χάντερσφιλντ, Μαρκ Φοδέρινγχαμ ο τρόπος λειτουργίας του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο.

«Νιώθω ότι δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να κλείσει η εβδομάδα. Ήταν μία φανταστική εβδομάδα, στην οποία δουλέψαμε πολύ σκληρά, με διπλές προπονήσεις κάθε μέρα και οι παίκτες ήρθαν εδώ για να αντιμετωπίσουν μία top ομάδα. Μία ομάδα Champions League», είπε αρχικά ο τεχνικός της Χάντερσφιλντ και πρόσθεσε: «Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για τους παίκτες μας το να αντιμετωπίσουν μία τέτοια ομάδα, η οποία έπαιξε πολύ πολύ καλά σήμερα. Είχαμε κάποιες στιγμές που παρουσιαστήκαμε πραγματικά επικίνδυνοι και το απόλαυσα. Ήταν μία εξαιρετική άσκηση για εμάς, στην οποία όλοι πήραν χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι σημαντικό».

Ο 40χρονος τεχνικός, του οποίου η ομάδα είναι τελευταία στην Championship, είπε: «Ήταν κάτι σημαντική για τους νέους παίκτες αυτή η εμπειρία, επειδή ήθελαν να τεστάρουν τις δυνατότητές τους απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και ήταν μία καλύτερη ευκαιρία σήμερα. Νιώθω ότι η ομάδα τα πάει καλά. Παίζουμε ως ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό, επειδή ακολουθεί μεγάλος αριθμός αγώνων».