Για πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα θέματα που άπτονται του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής αλλά και του πολύπαθου 8ου ομίλου  με τις ενστάσεις  από τις ομάδες που προέρχονται από Μεσσηνία και Ηλεία,αλλά και για την προοπτική του Μανδραικού στην επιστροφή του στην εν λόγω κατηγορία,μιλησε στον αρτ fm 90,6 ο Πρόςδρος της ομάδας κος Παπαδάκης.

Παράλληλα,εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τις ομάδες της κατηγορίας καλώντας ΕΠΟ και Πολιτεία να βοηθήσουν όσο και όπως μπορούν.Επίσης,εξέφρασε την άποψη ότι οι ομάδες  πρέπει να στηρίξουν τα νέα παιδιά.

Για τη Γ Εθνική και τα προβλήματα που υπήρχαν πριν την κλήρωση.. Νομίζω ότι κάποια σωματεία έχουν δίκιο μιας και έγιναν κάποιες αλλαγές στα γεωγραφικά κριτήρια κάτι που πιστεύω ότι ήταν άδικο και κάποια σωματεία δίκαια διαμαρτύρονται γιατί τα έξοδα είναι παραπάνω απο αυτά που πρέπει ,απο τον προγραμματισμό όταν υποχρεώνονται για μετακινήσεις σε νησιά που κοστίζουν αρκετά…

Νομίζω ότι κάποια στιγμή, η ΕΠΟ ή η πολιτείαθα πρέπει να συνεισφέρουν στα σωματεία που έχουν τέτοιες μετακινήσεις. Θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να μπορούν αυτά τα σωματεία να είναι βιώσιμα και το Πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό..

Για το αν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα: Οχι δεν είναι, γιατί όλοι ξεκινάνε με ενθουσιασμό αλλά όταν τα αποτελέσματα δεν βγαίνουν κάποιοι εγκαταλείπουν. Θα το δούμε και αυτό σε όλους τους ομίλους και πιστεύω από τον πρώτο γύρο. ΄’Οταν καποιοι δουν οτι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, επειδή πέφτουν και πολλοί,θα εγκαταλείπουν.

Για την απογοήτευση των παραγόντων: Μέσω της κρίσης υπάρχει δυσκολία για τον κόσμο να δώσει ακόμα και τα 10 Ευρώ εισιτήριο. Οταν δεν έχεις ένα έσοδο μαζεύοντας τουλάχιστον 200-300 άτομα για να βγάλεις τη διαιτησία η οποία είναι μέσο όρο 1000 ευρώ το κάθε παιχνίδι άρα με 15 παιχνίδια εντός πάμε 15.000 .Αν αυτά σου βγαίνουν απο το παντελόνι γιατί δεν έχεις έσοδο, μάνι μάνι σου αυξάνεται το μπάτζετ. Η από κάποιες διαφημίσεις γιατί και οι εταιρίες και ο κόσμος έχουν τα προβλήματα τους και δεν ανταποκρίνονται.Με αποτέλεσμα ο παράγοντας να αναγκάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη κάτι που κουράζει. Γιατι αλλιώς ξεκινάει μία χρονιά με άλλο προγραμματισμό με άλλα έσοδα προβλεπόμενα και άλλα βγαίνουν .Και όταν κάποιοι παράγοντες αντί για 5 δραχμές αναγάκζονται να βάλουν 8-10 δραχμές απογοητεύονται και εγκαταλείπουν. Βέβαια και οι ομάδες θα πρέπει να δημιουργούν ακαδημίες ούτως ώστε να έχουν παικττες απο τα σπλάχνα των συλλόγων για να αποφεύγουν τα μεγάλα μπατζετ. Γιατί οι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις κατηγορίες είναι Α και Β Εθνικής που έχουν απαιτήσεις και αυτόματα το μπατζετ ανεβαίνει.

Για τον Μανδραικό και τη σεζόν που έρχεται:Κάνουμε μία καλή προσπάθεια και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μας βγει .Εμείς θέλουμε να σωθούμε γρήγορα και ότι προκύψει. Εχουμε 17 νέους παίκτες ενώ έχουν μείνει και 5-6 από το περσινό ρόστερ που είναι μικροί σε ηλίκία. Ποντάρουμε στα νέα παιδιά ,έχουμς χαμηλό μέσο όρο και τέσσερα -πέντε έμπειρα παιδιά που θα βοηθήσουν και θα κάνουμε μία αξιολογη προσπάθεια. Τρώγωντας έρχεται η όρεξη. Ας είμαστε χαμηλών τόνων γιατί αυτή είναι η φιλοσοφια μας. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι είναι να πάρουμε θα το πάρουμε. Αν μετά τον πρώτο γύρο και είμαστε ψηλά αν μπορούμε θα ενισχύσούμε την ομάδα και θα διεκδικήσουμε αυτό που μ,πορούμε και αξίζουμε..Ολα μέσα στο γήπεδο Ο Βασίλης Σπάθας είναι ένας αξιόλογος προπονητής και πιστεύω θα πάμε καλά.

Για το πόσο δύσκολο είναι οι νέοι σε ηλικία παίκτες να προσαρμοστούν στα δεδομένα της Γ Εθνικής: Δύσκολο δεν είναι τίποτα γιατί και ο προπονητής έχει παίξει μπάλα και ξέρει πως να διαχειριστεί τα πράγματα ,του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά και για να τα λέμε όλα υπάρχει το παράδειγμα ,φέτος του Παναθηναϊκού που έχει ήδη 3 στα 3 μέ νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.Ποιος το περίμενε.Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά και όχι σε μονοχρονίτες που περιφέρονται γύρω -γυρω. Στα νέα παιδιά πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία ακόμα και στην Γ κατηγορία γιατί τα περισσότερα παιδιά φτάνουν μέχρι το τοπικό. ΣτηνΕλλάδα έχουμε ταλέντα άσχετα αν δεν τα αξιοποιούμε και με ευκαιρία του γεγονότος ότι θα πρέπει να υπάρχουν δύο παίκτες κάτω των 21 στην 18άδα θα πρέπει η κάθε ομάδα στην Γ Εθνική να έχει 5-6 παιδιά νέα που θα αποκτήσουν εμπειρίες.

Για το πόσο θα επηρεάσει ότι το “Φράγκειο “ κλείνει για ένα μήνα λόγω εργασιών: Αρνητικό είναι, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το Δήμο ή και το Στάδιο. Θα κάνουμε υπομονή για ένα μήνα γιατί ο Οκτώμβριος είναι δύσκολος μήνας με παιχνίδια εντός έδρας, νομίζω τέσσερα. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Κριεκούκι και τα υπόλοιπα ,έχω το παραχωτήριο , θα γίνουν στο γήπεδο της Μαγούλας.

https://www.facebook.com/A.o.Mandraikos/videos/325637528013246/