Διοικητικό Συμβούλιο συγκάλεσε σήμερα (23/5) στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, δίνοντας το σύνθημα της επόμενης ημέρας.

Την αποτίμηση της σεζόν, μαζί με τους πιο στενούς συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ, έκανε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος συγκάλεσε Διοικητικό Συμβούλιο το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5).

Όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ στην αρχική του τοποθέτηση: «Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω γι αυτή την ασύλληπτη επιτυχία. Μόνο ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι η επιτυχία εντός γηπέδου συνέβη χωρίς την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων με εξαντλητική και αθόρυβη δουλειά εκτός αυτού.

Και εσείς, οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. ήσασταν η προέκτασή μου. Κανείς μας ακόμη δεν έχει αντιληφθεί το μερίδιό του στην επιτυχία. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει δείξει πως η επιτυχία είναι ανέφικτη αν δεν λειτουργούμε ως ένα, με απόλυτη συσπείρωση».

Χαρακτήρισε ασύλληπτη την επιτυχία του πρωταθλήματος, κάνοντας λόγο για μία παρτίδα σκάκι από πλευράς ΠΑΟΚ που παίχτηκε σχολαστικά παρά τα εμπόδια των αντιπάλων: «Είναι ασύλληπτη η επιτυχία του πρωταθλήματος, ελάχιστοι πίστευαν, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σχολαστικά παίξαμε αυτήν την σκακιστική παρτίδα και στο τέλος επικρατήσαμε των αντιπάλων, όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησαν. Τίποτα δεν ήρθε τυχαία».

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έδωσε το σύνθημα της επόμενης ημέρας. Μιλώντας για το αγωνιστικό σκέλος υπογράμμισε πως άπαντες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για την είσοδο στo League Stage του Champions League ενώ σε επίπεδο υποδομών, έθεσε θέμα Νέας Τούμπας και προπονητικού: «Τα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν σίγουρα με έτοιμο προπονητικό και έστω υπό κατασκευή γήπεδο».

«Φτάνει όμως να πανηγυρίζουμε και σας ζητώ να γυρίσουμε στη δουλειά. Έχουμε μάθει να ζούμε σαν πρωταθλητές, άρα ξέρουμε ότι η μάχη είναι αιώνια και οι επόμενοι στόχοι δουλεύονται από σήμερα. Στο αγωνιστικό σκέλος ζητάω ως μοναδικό επόμενο στόχο να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε την είσοδο στο League Stage του Champions League.

Στο σκέλος των υποδομών να μην υπάρξει άλλη μέρα καθυστέρησης για την έναρξη εργασιών για το προπονητικό κέντρο, αλλά να ξεκαθαρίσουμε και την κατάσταση γύρω από τη Νέα Τούμπα.

Όσες αναποδιές και αν έχουν συμβεί στο γεωπολιτικό σκηνικό, οφείλουμε να βρούμε τρόπους να ξεπεραστούν. Τα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν σίγουρα με έτοιμο προπονητικό και έστω υπό κατασκευή γήπεδο».

Μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν πια τι ποδόσφαιρο οραματιζόμαστε, άρα οφείλουμε να διαφυλάξουμε στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, πως δεν θα επικρατήσουν δυνάμεις πισωγυρίσματος».

Όλα τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν επίσης τον Ιβάν Σαββίδη για την στήριξή του και την ψυχραιμία του στις δύσκολες στιγμές, «που ήταν και ο λόγος που τις ξεπεράσαμε γρήγορα», όπως ανέφεραν.