Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ, καθώς ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον υπολογίζει και ο Γερμανός βλέπει το μέλλον του αλλού.

Τόσο ο Οζίλ όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν παρελθόν από την Άρσεναλ. Ο μέσος των «κανονιέρηδων» δεν έχει παίξει μετά την αναστολή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας και έχει χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ο οποίος τον έχει ξεχάσει στις κλήσεις του.

Το συμβόλαιο του 32χρονου άσου, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα μπορεί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με κάποια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Οπως αναφέρει το «Calcio Mercato», η Μίλαν θεωρείται αυτή τη στιγμή, η επικρατέστερη για να υπογράψει τον Οζίλ.

Οι «ροσονέρι» εξετάζουν την περίπτωσή του και ενδιαφέρονται για την απόκτησή του χωρίς όμως να πληρώσουν ούτε… ευρώ. Από την πλευρά του, ο Οζίλ βλέποντας πως δεν χωράει πλέον στα πλάνα της Άρσεναλ, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Serie A, για λογαριασμό της Μιλαν.