Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ο Έλληνας ατζέντης Αντώνης Αποστολόπουλος θα περάσει από δίκη στην Γένοβα για απειλές κατά του αθλητικού διευθυντή της Σαμπντόρια, Κάρλο Όστι.

Στο σκαμνί του κατηγορούμενου θα καθίσει ο Έλληνας ατζέντης Αντώνης Αποστολόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τηλεγράφημα του ιταλικού πρακτορείο ειδήσεων ANSA φέρεται να έστειλε απειλητικά μηνύματα στον αθλητικό διευθυντή της Σαμπντόρια, Κάρλο Όστι.

Μάλιστα ο Ιταλός παράγοντας στην μήνυση που κατέθεσε φαίνεται πως έχει καταθέσει και δύο ηχητικά μηνύματα που έλαβε από τον Έλληνα ατζέντη, τα οποία έχουν απειλητικό περιεχόμενο, πιθανώς μετά από κάποια διαπραγμάτευση μεταξύ τους που δεν είχε αίσιο τέλος.

Στο πρώτο, ο Αποστολόπουλος φέρεται να λέει: «Την προηγούμενη φορά ήσουν τυχερός, επειδή υπήρχαν άλλα δύο άτομα όταν ήσουν στο νοσοκομείο. Την επόμενη φορά που θα σε δω, δεν θα σε λυπηθώ. Την επόμενη φορά θα σου σπάσω τα μούτρα».

Στο δεύτερο φέρεται να λέει: «Δεν αστειεύομαι, Ρώτα ποιος είμαι, δεν αστειεύομαι. Την επόμενη φορά που θα με δεις, ξεκίνα να τρέχεις. Θα σου σπάσω τα μούτρα, θα σε διαλύσω με τρομερό τρόπο».

Η αρχική εκδίκαση της υπόθεσης σε δικαστήριο της Γένοβας είχε οριστεί για την Δευτέρα (14/11), ωστόσο αναβλήθηκε για τις 5 Δεκεμβρίου, εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο εναγόμενος.