Για πιθανή αφαίρεση 12 βαθμών από τη Γιουβέντους κάνουν λόγο ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, με την ποινή να αναμένεται να επισημοποιηθεί τη Δευτέρα (22/05) μετά τη συνεδρίαση του Ομοσπονδιακού Εφετείου.

Μικρότερη αλλά διόλου ασήμαντη θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στη Γιουβέντους για το σκάνδαλο «plusvalenze».

Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, οι «μπιανκονέρι» μετά την ακρόαση που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (22/05) πρόκειται να τιμωρηθούν με εκ νέου αφαίρεση βαθμών.

Συγκεκριμένα παρότι τις προηγούμενες ημέρες γινόταν λόγος για ποινή της τάξης των 15 βαθμών, όλα δείχνουν ότι τελικά σε αυτή θα υπάρξει μείωση έπειτα από έφεση που έχει κατατεθεί και έτσι η τιμωρία οδεύει προς το -12.

Φυσικά αν αυτό επιβεβαιωθεί η «Γηραιά Κυρία» πρόκειται να μείνει εκτός τετράδας χάνοντας έτσι τo δικαίωμα να συμμετάσχει στο Champions League αλλά και το Europa League την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η ένσταση που κατέθεσε η Γιουβέντους αφορά μόνο τη μείωση της ποινής για αφαίρεση βαθμών και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις ώστε να γίνει γνωστό ποια θα είναι η τελική βαθμολογία της Serie A.